“Na het intakegesprek zijn we direct begonnen met het opschrijven van de verhalen over mijn interesses. Daarna hebben we die doorgenomen en alles bij elkaar gaf mij dat een heel goed gevoel. Je gaat dan nadenken over wat je allemaal gedaan hebt en het is fijn om te leren hoe je op een positieve manier tegen dingen kunt aankijken. Ook al was het traject soms heel confronterend, de begeleiding door jou hierin heb ik als heel prettig ervaren. √Čn nog steeds.

Wat ik van mezelf nooit meer had verwacht, om voor mezelf te beginnen, is nu toch werkelijkheid geworden. Ondanks dat ik dit nog verder moet uitbouwen, voel ik mij er gigantisch goed onder en ben best trots op mezelf! Bovendien kan ik zeggen, dat dit mede door jouw begeleiding is gekomen. Je laat iemand groeien in zijn/haar hele ontwikkeling.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het hoe dan ook mijn doel zal bereiken. Door het traject en jouw coaching ben ik ontzettend veranderd. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en zie daardoor de toekomst zonnig in. Gert-Jan, dankjewel voor al je hulp en deskundigheid.”

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op.
noloc