Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor mensen die een eigen bedrijf willen opzetten. Een bedrijfsplan, huisvesting, financiën, de fiscus, vergunningen, verzekeringen, administratie, bedrijfsvoering, personeel, acquisitie, de markt en klanten, het zijn allemaal zaken waar je als startende ondernemer goed over nagedacht moet hebben. Daarnaast is het van belang om ook de balans tussen werk en privé scherp in de gaten houden, want als het niet goed gaat met jezelf, loopt ook jouw net opgezette bedrijf risico.

Niemand is echter in staat om direct op alle fronten optimaal te presteren en als beginnend ondernemer zal ook jij tegen zaken aanlopen, waarbij je niet goed weet hoe precies te handelen. Emergo kan je begeleiden bij het omzeilen van valkuilen, bij het scherp krijgen van jouw ideeën, bij het opstellen van een realistisch bedrijfsplan, bij het vaststellen van jouw grenzen en bij het efficiënt leren omgaan met jouw energie. Aan de hand van een motivatie onderzoek stellen we jouw voorkeurstijl van werken vast en laten we zien welke ondernemerscompetenties extra aandacht vragen. Maar boven alles waakt Emergo over jouw enthousiasme, want zonder plezier en voldoening heeft geen enkel bedrijf kans van slagen.

Ook de gevestigde ondernemer is voor coaching bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om jouw eigen professionele ontwikkeling of die van jouw personeel, de aanpak van problemen, het versterken van leiderschapskwaliteiten, het creëren van nieuwe initiatieven of een meer klantgerichte benadering, in alle gevallen ontwerpt Emergo samen met jou een plan van aanpak dat je verder helpt. In het traject voor ondernemers leer je bovendien mogelijkheden te vinden voor het duurzaam in stand houden van een goede conditie van jou en jouw bedrijf.

Ons ondernemerstraject bied jou

  • zicht op eigen sterke ondernemerscompetenties
  • bewustwording van te ontwikkelen aandachtspunten
  • onderzoek van jow bedrijfsmodel, dienst of product
  • het ontwerp van een realistisch bedrijfsplan
  • het alert leren stellen van prioriteiten
  • het bewaken van verantwoord ondernemersschap
  • advies bij personele problemen
  • zinvolle reflectie op eigen ondernemersactiviteiten

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op.
noloc