“Toen ik een eerste afspraak bij Emergo had, zat ik zelf in een situatie waarbij ik echt duidelijke vraagtekens had of ik wel op de goede weg was wat betreft vakrichting en soorten functies. Doordat ik al meerdere malen tegen het feit was aangelopen dat ik niet lekker in mijn vel zat bij diverse banen en bedrijven, wilde ik graag toch eens wat meer duidelijkheid wat mij motiveert in mijn werk om misstappen in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

De methode van het traject is mij heel goed bevallen, vooral omdat er gekeken wordt naar de onderwerpen en zaken die vooral positief waren in je leven, toch een heel andere benadering als je ook kijkt naar wat je niet is bevallen. Ik heb dat als zeer positief ervaren, zeker als je al in een proces zit dat alleen maar negatieve energie brengt.

Dus de aanpak van het traject heeft mij ook sterker gemaakt in de periode dat ik afscheid moest gaan nemen van mijn werkgever. Het rapport dat op basis van de methodiek tot stand is gekomen geeft op veel gebieden meer duidelijkheid, maar vooral het stuk Centrale Drijfveer heeft mij veel duidelijkheid gegeven (ook naar andere mensen toe) om er achter te komen wat ik nu echt leuk vind in mijn werk. Een leuk en goed naslagwerk, ook te gebruiken in de toekomst mocht ik nog eens twijfelen of ik op de goede weg zit.

Daarnaast vind ik jou (Emergo: Anton Philips, loopbaancoach) als persoonlijkheid ook heel prettig, je bent rustig, persoonlijk en vooral ook positief gericht en je gaf mij ook zaken mee om over na te denken. Dus al met al zou ik dit traject via Emergo aan ge├»nteresseerden zeker aanbevelen.”

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op.
noloc