Hard werken leidt niet altijd tot hoge productiviteit, zeker als je daarbij vergeet om regelmatig een pauze in te lassen en constant doorjakkert. Frustratie en overbelasting liggen dan snel op de loer, je raakt geïrriteerd en de kans is groot dat je je op anderen afreageert.

Als je vindt dat jouw omgeving aan je trekt en ook nog eens te veel eisen aan jou stelt, als je merkt dat waardering voor jouw harde werken uitblijft, als jouw nachtrust verdwijnt en je voelt dat je angstig en onzeker wordt, dan is het zaak om in te grijpen. Deze negatieve gevoelens zijn vaak signalen, die wijzen op een verstoring in het evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Maar gelukkig is daar wat aan te doen.

Emergo heeft voor dat doel een training Persoonlijke effectiviteit ontwikkelt, waarin we samen met jou de stress te lijf gaan. Eerst inventariseren we welke factoren voor jou stresserend zijn en jou verlammen om prettig te werken. Daarna ontwerpen we een voor jou haalbaar actieplan en laten we je zien hoe je jouw tijd het beste kunt plannen en beheren. Ook besteden we aandacht aan verschillende ontspanningstechnieken en bieden we je inzicht in de wisselwerking tussen stress en gezondheid.

Efficiënt omgaan met energie

In onze training leer je jouw eigen energieniveau kennen en daar zorgvuldig mee om te gaan.
We wijzen je op ‘energieslurpers’ en vertellen je hoe je deze kunt omzeilen. Je krijgt van ons praktische handvatten, waarmee je zelfbewust en assertief op jouw omgeving kunt reageren. En we leren jou keuzes te maken, die dichter bij jouw eigen mogelijkheden liggen. Want hard werken hoort geen stress op te leveren, maar een goed en voldaan gevoel.

Klik hier voor een afspraak om in een kennismakingsgesprek na te gaan of de training Persoonlijke effectiviteit voor jou geschikt is.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op.
noloc